Iskustva korisnika

 • Govorim o cijelom odboru kada kažem kako smo sretni što smo s Acebook sustavom i kako ste uvijek reagirali na bilo koji zahtjev za konfiguracijom prema našim posebnim potrebama. Istražili smo druge sustave za rezervaciju, ali fleksibilnost i opcije koje nudi Acebook bili su daleko superiorniji.

  Sustav rezervacija stvoren za naš klub nije samo zgodan, već potpuno praktičan i jednostavan za korištenje ... čak i za neke od naših starijih članova koji nisu izvorno bili sigurni u njihovu sposobnost uspješnog pristupa. Svi to sada vole. S gledišta administratora, jednostavnost raspodjele podsjetnika, sposobnost prilagodbe sponzora, prikupljanje statističkih podataka i ilustrativni grafikoni, svi su izvrsni.

  Hvala vam, Acebook, za stvaranje takvog profesionalnog "lica" svijetu za naš klub, istovremeno ukidajući zahtjev za administrativnim zaposlenikom.

  Erica R., predsjednica Teniskog saveza otoka Salt Springa - Kanada
 • Prije nego što su nam Fred i Michael ponudili on-line uslugu, borili smo se sa sudskim rezervacijama i hellip; katkad su sudovi dvostruko rezervirali, a drugi puta članovi koji nisu osigurali sud jer nisu mogli telefonski nazvati člana povjerenstva da vidi što je na raspolaganju.

  Od primjene Acebook sustava rezervacija transformacija je nevjerojatna. Nema više poziva u raznim satima od članova koji traže teren. Nema više zabrinutosti oko toga tko ima klubski telefon da prihvati rezervacije.

  Upravo su nam nedavno ponudili 'tablet' za klub u kojem će se igrači pri dolasku 'prijaviti'. Vjerujemo da će ovo minimizirati “nedolaske”. Unaprijed će otkazati rezervaciju terena i osloboditi ih. Igrači će također moći provjeriti dostupnost terena na licu mjesta i mogu rezervirati svoju sljedeću igru ​​prije odlaska iz kluba.

  Acebooku preporučujemo svakom klubu. Pretvorio je naš.

  Joe B., predsjednik odbora Teniskog kluba Butt Hall - Irska
 • As a web designer and tennis player I appreciate the ease of use of the Acebook system. Features continue to be added which enhance its functionality and I look forward to future updates which will include optimization for tablets and smart phones, giving the end user the ability to quickly and easily check availability and book a court while on the go.

  Michael P., webmaster - Kanada
 • Acebook mi je bio velika podrška i brzo u prilagođavanju njihovog mrežnog alata za rezervaciju mojim potrebama u drugoj industriji i na njemačkom jeziku. Sustav mi se jako sviđa jer je jasno postavljen, kupcima olakšava rezervaciju i zaista je fleksibilan u rukovanju kao administrator.

  Markus S., izvršni direktor Super-Sessionsa - Berlin
 • Oduševljeni smo našim novim sustavom za online rezervaciju. Prije sam koordinirala rezervacije (papir i telefon). Potpuno me oslobodio tijekom napornih ljetnih mjeseci.

  Carel S., BeeVeeStrand Beach Volley - Amsterdam
 • Acebook nam je pomogao da povećamo popunjenost naših sudova i razinu članstva. Naši članovi jako cijene cijenjeni profesionalni alat za rezervaciju. Kao rezultat toga, oni igraju češće i klub je imao višu razinu zadržavanja članova otkako smo se prijavili za Acebook. Korisnička podrška nije bitna za nas, što je za nas veliki plus.

  Benoit L., Claremorris Teniski klub - Irska
 • Super rade izvrsno! Pomoću alata za prijenos dokumenata mogu koristiti Acebook kao web mjesto sve u jednom

  Justin C., Tahoe Tenis Academy - Texas US
 • Naši se članovi naviknu na sustav i doživljavaju prednosti koje im Acebook može ponuditi. Jednostavnost mogućnosti rezerviranja sudova 24/7 je velika. Mogućnost pregledavanja slobodnih sudova je velika prednost, posebno onima koji moraju putovati u klub.

  S klupskog gledišta, Acebook pruža korektnost prema svim našim članovima pružajući im istu priliku za rezerviranje terena, posebno u vrijeme najvećih sati.

  Oslobodio je naše skrbnike od telefonskih rezervacija, što im omogućava da se sada usredotoče na aktivnosti održavanja.

  Ostala izvješća poput izvješća Booking Log-a također su se pokazala korisnim za odbor u pružanju činjenica na osnovu kojih sada može donositi informirane odluke i planirati klub.

  Teniski klub travnjaka Bishopstown, Cork, Irska