Tko smo mi

Tim ljubitelja tenisa!

Mi smo dobra kombinacija tenisača i IT stručnjaka koji jednostavno uživaju u dobroj teniskoj igri. Mi smo dio teniskog kluba sa sjedištem u sjeverozapadnom Donegalu, Irska

Fred je radio u računalnom programiranju i web arhitekturi posljednjih 15 godina. Igrao je tenis preko 35 godina.

Michael je trener tenisača razine 1 (registriran TICA) koji igra tenis već 25 godina. Ima više od 30 godina iskustva u prodaji i marketingu, bio je MD poznate irske marke.

Živimo oko 20 km od našeg kluba i bilo nam je teško rezervirati igrališta. Sustav rezervacija bio je vrlo nezgrapan ... pozvao je članove odbora da provjere dostupnost na papirnom sustavu. Postalo nam je jasno da je mrežni sustav rezervacija terena apsolutno nužan za efikasno korištenje naših teniskih terena i za praktičnost naših kolega u teniskom klubu. Stoga smo odlučili dizajnirati i implementirati vlastiti klupski sustav mrežnih rezervacija putem interneta. I tako se rodio Acebook.

Naše vještine

  • Web dizajn
  • Razvoj proizvoda
  • Korisnička podrška
  • Privatnost podataka
  • Razina tenisa

Vrlo brzo nakon što je pokrenut naš sustav rezervacija suda, otkrili smo da su ga svi članovi voljeli zbog njegove jednostavnosti i slobode koju pruža svima koji žele planirati igru. Isto tako, članovi odbora voljeli su to jer su se oslobodili svog vremena usredotočiti se na važnije zadatke poput razvoja kluba, a ne na „papirnato“ administrativno poslovanje.

Prije manje od 3 godine odlučili smo uložiti u platformu poslužitelja razmjera poduzetnika, u tandemu s novim razvojem softvera, kako bismo ponudili pouzdano i sigurno rješenje za svaki klub koji ima slične potrebe i ambicije. Sad smo spremni!

Sada nudimo naš sustav i stručnost bilo kojem klubu koji želi iskoristiti našu "najmoderniju" uslugu, bez papira. Naš je plan nastaviti razvijati sustav kako bi on postao bolji sustav sudskih rezervacija. Naš je cilj ukloniti sve neproduktivne administrativne zadatke koje bilo koji klupski odbor trenutno obavlja, istovremeno pomažući razvoj i planiranje svakog kluba.

Ako ste član teniskog kluba, želite igrati tenis ... ne voditi ured. Zato se pridružite Acebooku i vratite se na terene.
Ako ste član bilo koje druge sportske organizacije i želite bolje iskoristiti svoje sadržaje, ako cijenite ideju da je učinkovitija vođena organizacija ključni sastojak za bolje zadovoljstvo igrača, a samim tim i bolju podesivost, pokušajte s Acebook-om! Imate sve što možete dobiti.